КАТЕГОРИИ
ЛОГОПЕДИЧНА ЛИТЕРАТУРАДИСЛЕКСИЯАУТИЗЪМЗАЕКВАНЕАРТ ТЕРАПИЯЕРГОТЕРАПИЯПЕДАГОГИКАПСИХОЛОГИЯ >>САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ >>ДЕЦА СЪС СПЕЦ. ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКААГРЕСИЯ И АГРЕСИВНИ ДЕЦАЗРИТЕЛНО ЗАТРУДНЕНИКНИГИ ЗА РОДИТЕЛИКНИГИ ЗА УЧИТЕЛИКНИГИ ЗА ОБЩУВАНЕТОКНИГИ ЗА ЖЕНАТА >>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ВЪЗПИТАНИЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕТОСПОРТ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ДИЕТИ, ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ >>ТЕСТОВЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТЮРИДИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА >>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТОСЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА >>ВОЕННО-ПОЛИЦЕЙСКА ЛИТЕПАТУРАСЛУХОВИ НАРУШЕНИЯФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИБИЗНЕС И ИКОНОМИКА >>ИЗКУСТВО>>МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>КОМПЮТЪРНА ЛИТЕРАТУРАКОВИД 19 И ГРИПОЧАКВАЙТЕ

Логопедична терапия с рекордер при пациенти с афазия - вследствие на инсулт, черепно-мозъчна травма, тумор и други...

Логопедична терапия с рекордер при пациенти с афазия - вследствие на инсулт, черепно-мозъчна травма, тумор и други...

 
АвторЦветелина Василева, Антония Михнева
ИздателствоПаус ООД
Каталожен №1888
ISBN978-619-91630-4-7
Година2021
Размер21 х 29 см.
КорицаМека
Страници206
НаличностВ наличност
Цена
38,00 лв.

Описание

ВТОРО ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ

С подкрепата на проф. Виолета Боянова и проф. Людмил Мавлов, излезе от печат ВТОРО ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ на практическото ръководство "Логопедична терапия с рекордер при пациенти с афазия".

Помагалото е в помощ както на логопеди, психолози и други специалисти, така и на техните семейства. За първи път и хората, имащи нужда от езиково-говорна рехабилитация след инсулт, които по една или друга причина нямат достъп до логопед, ще могат да предприемат стъпки в домашни условия с дистанционни насоки от логопед посредством методиката.

Ръководството е изцяло с практическа насоченост, написано на достъпен научно-популярен език, за да може да се ползва освен от специалисти, и от семействата на пострадалия.

Ръководството включва 206 черно-бели страници във формат А4, удобни за непосредствена работа. Във тях е разположена следната структурирана информация:

* Описание на състоянието "афазия";
* НОВА диагностична част с протоколи за обследване и проследяване на афазия, предоставени от проф. Виолета Боянова, както и Тест на Кертес за изслдване на афазия, в оригинален превод от Проф. Людмил Мавлов;
* Описание на Рекордер методика;
* 39 авторски и адаптирани упражнения;
* 30 приложения за директна употреба;
* Сензорен подход;
* Примери от практиката
 


Други книги от Психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация