КАТЕГОРИИ
ENGLISH MEDICAL BOOKSЛОГОПЕДИЧНА ЛИТЕРАТУРАДИСЛЕКСИЯАУТИЗЪМЗАЕКВАНЕАРТ ТЕРАПИЯЕРГОТЕРАПИЯПЕДАГОГИКАПСИХОЛОГИЯ >>САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ >>ДЕЦА СЪС СПЕЦ. ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКААГРЕСИЯ И АГРЕСИВНИ ДЕЦАЗРИТЕЛНО ЗАТРУДНЕНИКНИГИ ЗА РОДИТЕЛИКНИГИ ЗА УЧИТЕЛИКНИГИ ЗА ОБЩУВАНЕТОКНИГИ ЗА ЖЕНАТА >>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>КНИГИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕВЪЗПИТАНИЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕТОСПОРТ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ДИЕТИ, ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ >>ТЕСТОВЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТЮРИДИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА >>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТОСЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА >>ВОЕННО-ПОЛИЦЕЙСКА ЛИТЕПАТУРАСЛУХОВИ НАРУШЕНИЯФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИБИЗНЕС И ИКОНОМИКА >>ИЗКУСТВО>>МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Акупунктура и лечебни масажиКниги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГастроентерологияГенетика и генетични болестиДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиОнкологияМикробиологияКлинична лабораторияОртопедия и травматологияКардиологияОфталмологияНефрологияНеврологияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОториноларингологияПедиатрияПулмологияПаразитологияПатологияРевматологияРентген - Образна диагностикаСпешна медицина и интензивни грижиаСъдебна медицинаСоциална МедицинаСестрински грижиТоксикологияУчебници за мед. студентиУчебници за студ. по дентална медицинаУрологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияХирургияХепатологияХигиена и мед. екологияХематология Хистология, ембриология, цитология
ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>КОМПЮТЪРНА ЛИТЕРАТУРАКОВИД 19 И ГРИПОЧАКВАЙТЕ

Вируси и хронични вирусни хепатити

Вируси и хронични вирусни хепатити

 
АвторГригор Мечков
ИздателствоТип-топ прес
Каталожен №2787
ISBN954-8964-32-5
Година2001
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници216
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

Изминаха близо четири години след първото издание на „Вируси и хронични вирусни хепатити". През този относително кратък период се натрупаха много нови теоретически и практически познания, свързани с патогенезата, диагнозата и лечение на хроничните вирусни хепатити В и С. Състояха се няколко международни научни прояви, на които бяха обсъдени основните проблеми при тези много чести и социално значими заболявания и бяха съгласувани общи становища от водещи хепатолози за клиничното поведение при тях.

Натрупаните нови знания ни подтикнаха към основно преработване и допълване на монографията, за да се оправдае началното й предназначение да бъде полезна за разширяване на теоретичните знания и практическата подготовка на широк кръг читатели.

Анализирани са допълнително най-вече оригинални статии от известни автори, публикувани на английски език в периодичната литература, материали от симпозиуми, конгреси и конференции, отпечатани след 1997 год. до края на 2000 год. Те са преценявани също от гледна точка на българския опит и възможностите за тяхното въвеждане във всекидневната практика у нас.


Други книги от Инфекциозни болести

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация