КАТЕГОРИИ
ЛОГОПЕДИЧНА ЛИТЕРАТУРАДИСЛЕКСИЯАУТИЗЪМЗАЕКВАНЕАРТ ТЕРАПИЯЕРГОТЕРАПИЯПЕДАГОГИКАПСИХОЛОГИЯ >>САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ >>ДЕЦА СЪС СПЕЦ. ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКААГРЕСИЯ И АГРЕСИВНИ ДЕЦАЗРИТЕЛНО ЗАТРУДНЕНИКНИГИ ЗА РОДИТЕЛИКНИГИ ЗА УЧИТЕЛИКНИГИ ЗА ОБЩУВАНЕТОКНИГИ ЗА ЖЕНАТА >>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ВЪЗПИТАНИЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕТОСПОРТ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ДИЕТИ, ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ >>ТЕСТОВЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТЮРИДИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА >>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТОСЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА >>ВОЕННО-ПОЛИЦЕЙСКА ЛИТЕПАТУРАСЛУХОВИ НАРУШЕНИЯФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИБИЗНЕС И ИКОНОМИКА >>ИЗКУСТВО>>МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>КОМПЮТЪРНА ЛИТЕРАТУРАКОВИД 19 И ГРИПОЧАКВАЙТЕ

Емоционално наследство - Как семейната травма влияе върху живота ни?

Емоционално наследство - Как семейната травма влияе върху живота ни?

 
АвторГалит Атлас
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №3121
ISBN9786190111993
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници208
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

Хората, които обичаме, и онези, които са ни отгледали, живеят в нас. Ние преживяваме тяхната емоционална болка, сънуваме спомените им и знаем онова, което не са ни казали с думи - и това оформя живота ни по начини, които невинаги разбираме. Травмата се предава от поколение на поколение и се настанява в умовете и телата ни, сякаш е неразделна част от нас.

Емоционално наследство е книга за семейните тайни, които ни пречат да разгърнем пълния си потенциал, създават пропаст между нашите желания и възможности и ни преследват като призраци.

В тази трансформираща книга д-р Галит Атлас, известен психоаналитик, преплита историите на свои пациенти със своите собствени и стъпвайки върху резултатите от дългогодишните си проучвания, ни помага да открием връзките между нашите житейски проблеми и емоционалното наследство, което всички носим. Само когато издирим и изследваме тези призраци от миналото, можем наистина да променим съдбата си!

"Д-р Галит Атлас умело използва истории от своята практика, за да изследва археологията на травмата, предавана от поколение на поколение. Описанието на терапевтичния процес ще ви заплени - ще опознаете и пациентите, и терапевта, което от своя страна ще ви накара да се замислите за собственото си пътуване. Емоционално наследство е съкровище за всеки, но е задължително четиво за онези, които се опитват да разберат травмата, терапията и изцелителния процес."
Д-р Брус Пери, автор на Момчето, което беше отгледано като куче


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация