КАТЕГОРИИ
ENGLISH MEDICAL BOOKSЛОГОПЕДИЧНА ЛИТЕРАТУРАДИСЛЕКСИЯАУТИЗЪМЗАЕКВАНЕАРТ ТЕРАПИЯЕРГОТЕРАПИЯПЕДАГОГИКАПСИХОЛОГИЯ >>САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ >>ДЕЦА СЪС СПЕЦ. ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКААГРЕСИЯ И АГРЕСИВНИ ДЕЦАЗРИТЕЛНО ЗАТРУДНЕНИКНИГИ ЗА РОДИТЕЛИКНИГИ ЗА УЧИТЕЛИКНИГИ ЗА ОБЩУВАНЕТОКНИГИ ЗА ЖЕНАТА >>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>КНИГИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕВЪЗПИТАНИЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕТОСПОРТ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ДИЕТИ, ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ >>ТЕСТОВЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТЮРИДИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА >>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТОСЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА >>ВОЕННО-ПОЛИЦЕЙСКА ЛИТЕПАТУРАСЛУХОВИ НАРУШЕНИЯФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИБИЗНЕС И ИКОНОМИКА >>ИЗКУСТВО>>МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>КОМПЮТЪРНА ЛИТЕРАТУРАКОВИД 19 И ГРИПОЧАКВАЙТЕ

ЧУВСТВАЙ СЕ ПО-ДОБРЕ - Защо чувствата ни правят повече хора и как да постигнем спокойствието

ЧУВСТВАЙ СЕ ПО-ДОБРЕ - Защо чувствата ни правят повече хора и как да постигнем спокойствието

 
АвторД-р Леон Виндшайд
ИздателствоЗамония
Каталожен №3373
ISBN9786199257616
Година2024
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници288
НаличностВ наличност
Цена
20,00 лв.

Описание

Психологически техники за десет зони на емоциите. 10 чувства в една книга.

Защо чувстваме? И защо е важно да чувстваме? Как да постигнем спокойствието, но не за сметка на чувствата? Спокойствието е дарба, която може да се научи, казва психологът Леон Виндшайд и в своята книга дава много идеи как да подхождаме правилно към силните чувства.

В това интригуващо странстване из нашия вътрешен живот д-р Леон Виндшайд изяснява кое прави именно интензивните емоции особено ценни за хората и как те ни помагат да се развиваме.

Съчетавайки нови и неочаквани научни открития с прозрения от хилядолетната история на човечеството, той ни подтиква към нови разбирания за самите нас, за да осъзнаем, че чувствата могат да бъдат нашата най-голяма сила.

Има ли добра страна на страха? Съществува ли вечна любов? И защо ни е нужна скуката? Как скръбта и гневът ни помагат да сме повече хора? Защо е важно съчувствието към себе си?

Леон Виндшайд, роден 1988 г., е психолог, предприемач и бестселър-автор, който заедно с водещи изследователи от цял свят публикува свои проучвания за жените на висши ръководни позиции. Той споделя страстта си към психологията в книги, в ютюб канала с почти 40 млн. последователи TEDx Talks, на научни сламове и в своите подкасти, за които са абонирани над четири милиона души. През 2021 г. излиза книгата му Чувствай се по-добре, която директно става номер 1 в списъка на SPIEGEL за бестселъри. Към днешна дата тя е преведена на няколко езика и е в бестселър-листата без прекъсване.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация