КАТЕГОРИИ
ENGLISH MEDICAL BOOKSЛОГОПЕДИЧНА ЛИТЕРАТУРАДИСЛЕКСИЯАУТИЗЪМЗАЕКВАНЕАРТ ТЕРАПИЯЕРГОТЕРАПИЯПЕДАГОГИКАПСИХОЛОГИЯ >>САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ >>ДЕЦА СЪС СПЕЦ. ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКААГРЕСИЯ И АГРЕСИВНИ ДЕЦАЗРИТЕЛНО ЗАТРУДНЕНИКНИГИ ЗА РОДИТЕЛИКНИГИ ЗА УЧИТЕЛИКНИГИ ЗА ОБЩУВАНЕТОКНИГИ ЗА ЖЕНАТА >>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>КНИГИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕВЪЗПИТАНИЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕТОСПОРТ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ДИЕТИ, ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ >>ТЕСТОВЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТЮРИДИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА >>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТОСЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА >>ВОЕННО-ПОЛИЦЕЙСКА ЛИТЕПАТУРАСЛУХОВИ НАРУШЕНИЯФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИБИЗНЕС И ИКОНОМИКА >>ИЗКУСТВО>>МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>КОМПЮТЪРНА ЛИТЕРАТУРАКОВИД 19 И ГРИПОЧАКВАЙТЕ

Арт терапевтични техники и приложения

Арт терапевтични техники и приложения

 
АвторСюзън И. Бакълтър
Каталожен №3029
ISBN9786197037210
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници310
НаличностВ наличност
Цена
28,00 лв.

Описание

В книгата си Арт терапевтични техники и приложения, Сюзан Бакълтър споделя част от огромния си практически опит като психотерапевт.

Подобно на структурата, която предлага в Практическа арттерапия и тук тя ни дава подробно описание на различни арт терапевтични подходи, които водят до самоизследване, свързване със себе си и с другия по различен начин, а в някои случаи и до промяна на нагласите и отношението към живота.

"Целта на тази книга е да осигури разнообразие от вече готови терапевтични занятия, защото колкото повече средства за работа има един терапевт, толкова по-ефективен ще е той. Поглеждането набързо в тази книга, няколкото минути преди индивидуална или групова терапия, ще осигури на клинициста набор от идеи, които могат да бъдат включени в терапевтичната сесия. Терапевтът може да използва техниките дословно или да ги пригоди за да съответстват на нуждите на клиента."
Сюзън И. Бакълтър


Съдържание

Предговор
Въведение
Загряване
Осъзнатост
Рисуване
Рисуване с бои
Колажи
Глина
Кукли и маски
Съчетаване на методи
Мултимедия
Празнични проекти / Тържества
Защитният клиент
Компютърно асистирана арттерапия
Стенни картини
Разни други
Отворено арт студио (принос на Трейсилин Наваро, MA, ART-BC)
Библиография
Списък на проектитеДруги книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация