КАТЕГОРИИ
ЛОГОПЕДИЧНА ЛИТЕРАТУРАДИСЛЕКСИЯАУТИЗЪМЗАЕКВАНЕАРТ ТЕРАПИЯЕРГОТЕРАПИЯПЕДАГОГИКАПСИХОЛОГИЯ >>САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ >>ДЕЦА СЪС СПЕЦ. ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКААГРЕСИЯ И АГРЕСИВНИ ДЕЦАЗРИТЕЛНО ЗАТРУДНЕНИКНИГИ ЗА РОДИТЕЛИКНИГИ ЗА УЧИТЕЛИКНИГИ ЗА ОБЩУВАНЕТОКНИГИ ЗА ЖЕНАТА >>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ВЪЗПИТАНИЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕТОСПОРТ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ДИЕТИ, ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ >>ТЕСТОВЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТЮРИДИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА >>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТОСЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА >>ВОЕННО-ПОЛИЦЕЙСКА ЛИТЕПАТУРАСЛУХОВИ НАРУШЕНИЯФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИБИЗНЕС И ИКОНОМИКА >>ИЗКУСТВО>>МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>КОМПЮТЪРНА ЛИТЕРАТУРАКОВИД 19 И ГРИПОЧАКВАЙТЕ

Ако можех да върна времето

Ако можех да върна времето

 
АвторБрони Уеър
ИздателствоSkyprint
Каталожен №3329
ISBN9789543902019
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници268
НаличностВ наличност
Цена
19,00 лв.

Описание

5-те основни промени, които биха направили хората, ако можеха да изживеят живота си отново.

Едва ли сте чели - и някога ще прочетете - по-разтърсваща книга. Ако можех да върна времето ще ви накара да преосмислите немалка част от вярванията си, преди да е станало твърде късно. След години, прекарани в досадна и неудовлетворителна работа, Брони Уеър започва да търси нещо, което ѝ е по сърце и може да придаде повече смисъл на живота ѝ.

Така, случайно или не, тя намира своето призвание в грижите за хора, чийто дни са преброени. От тях младата австралийка получава безценни уроци и осъзнава истини, до които може да се стигне само по трудния начин.

Брони Уеър е сред малцината избрани личности, движени от несломима духовна сила, които жертват собственото си благополучие, за да стигнат до най-дълбоките тайни на битието. Ако можех да върна времето е книга за живота. Наистина, тя стига до неговия край, но с единствената цел да ни покаже какво бихме могли да променим навреме, за да го изпълним със смисъл и щастие.


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация