КАТЕГОРИИ
ЛОГОПЕДИЧНА ЛИТЕРАТУРАДИСЛЕКСИЯАУТИЗЪМЗАЕКВАНЕАРТ ТЕРАПИЯЕРГОТЕРАПИЯПЕДАГОГИКАПСИХОЛОГИЯ >>САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ >>ДЕЦА СЪС СПЕЦ. ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКААГРЕСИЯ И АГРЕСИВНИ ДЕЦАЗРИТЕЛНО ЗАТРУДНЕНИКНИГИ ЗА РОДИТЕЛИКНИГИ ЗА УЧИТЕЛИКНИГИ ЗА ОБЩУВАНЕТОКНИГИ ЗА ЖЕНАТА >>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ВЪЗПИТАНИЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕТОСПОРТ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ДИЕТИ, ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ >>ТЕСТОВЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТЮРИДИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА >>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТОСЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА >>ВОЕННО-ПОЛИЦЕЙСКА ЛИТЕПАТУРАСЛУХОВИ НАРУШЕНИЯФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИБИЗНЕС И ИКОНОМИКА >>ИЗКУСТВО>>МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>КОМПЮТЪРНА ЛИТЕРАТУРАКОВИД 19 И ГРИПОЧАКВАЙТЕ

И ТИ МОЖЕШ, МОМИЧЕ! - История, която ще промени живота ти!

И ТИ МОЖЕШ, МОМИЧЕ! - История, която ще промени живота ти!

 
АвторЗара Атанасова
ИздателствоЕкрие
Каталожен №3346
ISBN9786197507836
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници268
НаличностВ наличност
Цена
30,00 лв.

Описание

"Здравей, Момиче!

В ръцете си държиш историята на моя живот. Пътят, който изминах. Трудностите, които преодолях. Болката и радостта, които изживях. Промяната е нещо хубаво, ако я искаш и се бориш всеки ден за нея. Научих много уроци, сред които...

Няма как човек да постигне нещо, ако няма дисциплина, постоянство и не се бори докрай. Когато имаме цел и я следваме, то тогава ние сме свободни и не робуваме на страховете си. Животът трябва да се живее, да се опитват нови неща, човек трябва да опознава себе си ежедневно. Трябва да опита и открие нещата, които го правят щастлив и не е страшно, ако прави грешки, докато опитва новостите. Всяка грешка носи ценен урок.

Човек, който се обича, очаква единствено и само от себе си, не очаква от другите да го харесат. Той знае стойността си, независимо как изглежда и как живее. Човек, който се обича, прекарва времето с хора, които го ценят. Човек, който обича себе си, не играе игри, за да се хареса, не се преструва на такъв, какъвто не е. Човек, който обича себе си, не се страхува да покаже собствения си стил.

Човек, който обича себе си, не се влияе от чуждото мнение, защото знае, че чуждото мнение е изградено от чужда ценностна система и житейски опит. Човек, който се обича, следва пътя, мечтите и целите си. Човек, който се обича, цени времето си, личността си и не се раздава лековато на всеки срещнат.

Продължавам по моя път и вярвам, че наученото от мен ще ти бъде от полза, ако търсиш и искаш промяна в живота си. Всяка споделена история ни учи на нещо и е безценен дар по пътя на израстването. И ти можеш, момиче! е моят дар за теб."
Зара Атанасова

И ти можеш, момиче! е безценна книга в помощ на всяка жена, която изпитва желание и нужда от промяна в живота си. Чувствате се неуверени, недооценени, пренебрегвани или недоволни? Казвали ли сте си поне веднъж: "Защо все на мен ми се случва това или онова?"

Искате промяна, искате я! Но не знаете откъде да започнете и как? Първата стъпка е да разтворите тази книга... Въпреки, че е насочена предимно към жени, книгата е ръководство за всеки, който се чувства в безизходица и ще му помогне да преодолее страховете и нагласата. Няма невъзможни неща. Споделеното от Зара Атанасова в И ти можеш, момиче! го доказва категорично.


Съдържание

Защо богатите често са най-бедни
Рана, която не зараства - дете от анонимен донор
Какво се случва, когато човек не застава зад решенията си
Защо да не оставяме децата си сами
Как да калим волята си
Защо е нужно да започнем отначало
Нужно ли е някой да ни съчувства
Кога е нужно да съзреем реалността
Какво ни причинява първата любов
Грешно да се влюбиш в неправилния човек
Мисли преди да действаш
Защо не можем да контролираме съдбата
Има ли възраст за житейския урок
Осъзнаваме ли, че търсим старото в новото
Съществува ли адът
Зависи ли напредъкът от нас
Защо да внимаваме какво си пожелаваме
Защо в любовта винаги има лъжа
Защо е нужно да оценяваме ценното в живота
Защо е нужно да избираме най-доброто от най-доброто
Как да изпълним желанията си? Практики
Как да привличаме парите? Практики
Защо не трябва да се страхуваме да опитваме
Защо е нужно да направим рестарт
Магията на Африка
Защо е задължително да сбъдваме мечтите си
Какво не знаем за ритуалите
Истината за черната магия
Кои са най-важните правила за практиките
Какво е щастието
Как да обичаме себе си? Практики
Какво е любовта
Какво ни причиняват страховете? Практики
Как да станем богати. Практики
Благодарности


Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация