КАТЕГОРИИ
ENGLISH MEDICAL BOOKSЛОГОПЕДИЧНА ЛИТЕРАТУРАДИСЛЕКСИЯАУТИЗЪМЗАЕКВАНЕАРТ ТЕРАПИЯЕРГОТЕРАПИЯПЕДАГОГИКАПСИХОЛОГИЯ >>САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ >>ДЕЦА СЪС СПЕЦ. ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКААГРЕСИЯ И АГРЕСИВНИ ДЕЦАЗРИТЕЛНО ЗАТРУДНЕНИКНИГИ ЗА РОДИТЕЛИКНИГИ ЗА УЧИТЕЛИКНИГИ ЗА ОБЩУВАНЕТОКНИГИ ЗА ЖЕНАТА >>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>КНИГИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕВЪЗПИТАНИЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕТОСПОРТ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ДИЕТИ, ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ >>ТЕСТОВЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТЮРИДИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА >>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТОСЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА >>ВОЕННО-ПОЛИЦЕЙСКА ЛИТЕПАТУРАСЛУХОВИ НАРУШЕНИЯФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИБИЗНЕС И ИКОНОМИКА >>ИЗКУСТВО>>МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>КОМПЮТЪРНА ЛИТЕРАТУРАКОВИД 19 И ГРИПОЧАКВАЙТЕ

ЛЕЧЕНИЕ С МЕТОДА ГЕРСОН - Побеждаване на рака и други хронични заболявания

ЛЕЧЕНИЕ С МЕТОДА ГЕРСОН - Побеждаване на рака и други хронични заболявания

 
АвторШарлот Герсон, Беата Бишъп
ИздателствоКибеа
Каталожен №3449
ISBN9786192710064
Година2024
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници420
НаличностВ наличност
Цена
35,00 лв.

Описание

В съвременната медицина има фундаментален разлом. Едната ѝ половина се възползва от смайващите високи технологии, демонстрирайки брилянтни резултати при овладяването на акутните заболявания и спешните случаи.

Другата половина, свързана с хроничните дегенеративни разстройства, изостава в своето развитие, неспособна да предложи нещо повече от симптоматично лечение за най-разпространените тежки болести, включващи рака, сърдечносъдовите заболявания, хипертонията, диабета, артрита и болестното затлъстяване. Прието е да се смята, че те, както и други болести на днешната цивилизация, са както неизбежни, така и нелечими.

Посветена на разпространението и прилагането на метода на своя баща, известен от класическата му работа Ракова терапия, Шарлот Герсон доказва неговата ефективност и убеждението, че всяка една болест може да се преодолее.

Днес изследователи на онкологичните заболявания от различни страни постигат резултати, възпроизвеждащи едни или други открития на д-р Герсон - плод на дългогодишната му клинична практика.

За съжаление, има малко полза от ограничените частни изводи. Като доказан лечебен метод Терапията ГЕРСОН включва в себе си както тях, така и много други познания. Хората, които искат да подобрят или да възстановят здравето си, ще изберат сами дали да я изучат и прилагат.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация