КАТЕГОРИИ
ENGLISH MEDICAL BOOKSЛОГОПЕДИЧНА ЛИТЕРАТУРАДИСЛЕКСИЯАУТИЗЪМЗАЕКВАНЕАРТ ТЕРАПИЯЕРГОТЕРАПИЯПЕДАГОГИКАПСИХОЛОГИЯ >>САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ >>ДЕЦА СЪС СПЕЦ. ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКААГРЕСИЯ И АГРЕСИВНИ ДЕЦАЗРИТЕЛНО ЗАТРУДНЕНИКНИГИ ЗА РОДИТЕЛИКНИГИ ЗА УЧИТЕЛИКНИГИ ЗА ОБЩУВАНЕТОКНИГИ ЗА ЖЕНАТА >>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>КНИГИ ЗА ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕВЪЗПИТАНИЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕТОСПОРТ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ДИЕТИ, ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ >>ТЕСТОВЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТЮРИДИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА >>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТОСЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА >>ВОЕННО-ПОЛИЦЕЙСКА ЛИТЕПАТУРАСЛУХОВИ НАРУШЕНИЯФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИБИЗНЕС И ИКОНОМИКА >>ИЗКУСТВО>>МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>КОМПЮТЪРНА ЛИТЕРАТУРАКОВИД 19 И ГРИПОЧАКВАЙТЕ

ПРИЕМЕТЕ СВОЯТА СИЛА - Насоки за жената да се обича, да се опълчва срещу ограниченията и да внесе повече добро в живота

ПРИЕМЕТЕ СВОЯТА СИЛА - Насоки за жената да се обича, да се опълчва срещу ограниченията и да внесе повече добро в живота

 
АвторЛуиз Хей
ИздателствоКибеа
Каталожен №3497
ISBN9786192710187
Година2024
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници144
НаличностВ наличност
Цена
12,00 лв.
НОВО

Описание

Едва ли има по-силно послание към жените... в прав текст към мъжете. В съвременния свят на трансформация и катаклизми като че мъдростта и прозренията на легендата в областта на психологическата самопомощ са ни особено потребни.

Мисията на жената е да направи света по-добро място за всички. Скандално или не, първо за себе си - за да е полезна и на останалите, разбира се. На потомките на Ева, с техните страхове, наследени и насадени вредни представи за ролята и мястото им в семейството, професията, обществото, живота, е посветен вдъхновяващият призив на Луиз Хей - Приемете своята сила.

Във фокуса на книгата са ключови аспекти: взаимоотношения, здраве, сексуалност и финансова сигурност. По обичайния си неподражаемо откровен начин авторката показва и доказва как жени от всички възрасти и произход могат да направят идващите години по-продуктивни и пълноценни. Жадуваната промяна, благоденствието и щастието са възможни, стига да приемем вътрешната си сила и да се научим да се свързваме с нея. На помощ идва запазената марка на Луиз Хей: силата на утвържденията за постигане на положителни промени.

"У вас се крие умна, силна, динамична, способна, самоуверена, жизнена, съзнателна, изумителна жена. Позволете ѝ да се появи и да засияе. Светът я очаква!"
Луиз Хей

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация