КАТЕГОРИИ
ЛОГОПЕДИЧНА ЛИТЕРАТУРАДИСЛЕКСИЯАУТИЗЪМЗАЕКВАНЕАРТ ТЕРАПИЯЕРГОТЕРАПИЯПЕДАГОГИКАПСИХОЛОГИЯ >>САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ >>ДЕЦА СЪС СПЕЦ. ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКААГРЕСИЯ И АГРЕСИВНИ ДЕЦАЗРИТЕЛНО ЗАТРУДНЕНИКНИГИ ЗА РОДИТЕЛИКНИГИ ЗА УЧИТЕЛИКНИГИ ЗА ОБЩУВАНЕТОКНИГИ ЗА ЖЕНАТА >>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ВЪЗПИТАНИЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕТОСПОРТ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ДИЕТИ, ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ >>ТЕСТОВЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТЮРИДИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА >>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТОСЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА >>ВОЕННО-ПОЛИЦЕЙСКА ЛИТЕПАТУРАСЛУХОВИ НАРУШЕНИЯФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИБИЗНЕС И ИКОНОМИКА >>ИЗКУСТВО>>МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>КОМПЮТЪРНА ЛИТЕРАТУРАКОВИД 19 И ГРИПОЧАКВАЙТЕ

Аутизъм. Диференциална диагноза

Аутизъм. Диференциална диагноза

 
АвторВаня Матанова
ИздателствоСофи Р
Каталожен №572
ISBN9789546381507
КатегорияАутизъм
Година2007
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници268
НаличностВ наличност
Цена
17,00 лв.

Описание

Проф. Ваня Матанова е директор на магистърска програма по клинична и консултативна психология и ръководител на катедра Психология къ м СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”, главен редактор на сп. „Клинична и консултативна психология”, член е на редколегията на списание „Психосоматична медицина” и на борда на директорите на „Карин Дом”.

Член е на престижни наши и международни професионални организации. Професор Матанова е председател на Българската асоциация по дислексия, председател на българската асоциация по клинична и консултативна психология, автор е на над 100 научни статии и съобщения, публикувани в реномирани научни списания, както и на 5 монографии – „Диагностика на деца с комуникативни нарушения”, „Дислексия”, „Психология на аномалното развитие”, „Аутизмът – диференциална диагноза” и „Привързаност – развитие и нарушения”.

Книгата представя научното знание за аутизма на висок професионален език и е предназначена преди всичко за професионалисти, но може да бъде осмислена и от родители, които вече са навлезли по-дълбоко в темата аутизъм.


Други книги от Аутизъм

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация