КАТЕГОРИИ
ЛОГОПЕДИЧНА ЛИТЕРАТУРАДИСЛЕКСИЯАУТИЗЪМЗАЕКВАНЕАРТ ТЕРАПИЯЕРГОТЕРАПИЯПЕДАГОГИКАПСИХОЛОГИЯ >>САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ >>ДЕЦА СЪС СПЕЦ. ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПОТРЕБНОСТИПРЕДУЧИЛИЩНА ПОДГОТОВКААГРЕСИЯ И АГРЕСИВНИ ДЕЦАЗРИТЕЛНО ЗАТРУДНЕНИКНИГИ ЗА РОДИТЕЛИКНИГИ ЗА УЧИТЕЛИКНИГИ ЗА ОБЩУВАНЕТОКНИГИ ЗА ЖЕНАТА >>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ВЪЗПИТАНИЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕТЕТОСПОРТ И ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ДИЕТИ, ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ >>ТЕСТОВЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТЮРИДИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>НАУЧНА ЛИТЕРАТУРА >>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ЕЗИКЪТ НА ТЯЛОТОСЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА >>ВОЕННО-ПОЛИЦЕЙСКА ЛИТЕПАТУРАСЛУХОВИ НАРУШЕНИЯФИЛОСОФИЯФОРМУЛЯРИБИЗНЕС И ИКОНОМИКА >>ИЗКУСТВО>>МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>КОМПЮТЪРНА ЛИТЕРАТУРАКОВИД 19 И ГРИПОЧАКВАЙТЕ

Психология: ПРИКЛЮЧЕНИЯ В ЧОВЕШКИЯ УМ

Психология: ПРИКЛЮЧЕНИЯ В ЧОВЕШКИЯ УМ

 
АвторКрисчън Джарет, Джоана Гинсбърг
ИздателствоКнигомания
Каталожен №3309
ISBN9786191953608
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници176
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

Тази книга разкрива тайните на човешкия ум и осветява скритите причини да чувстваме, да мислим и да постъпваме по определен начин. Тя изобилства както с примери от истинския живот и с информация за пионерите в психологията, така и с тестове, които ще ви разкрият как работи вашият мозък.

Осемте раздела обхващат всичко - от причините да се влюбваме до научните обяснения за пълноценния сън; от крайните психични разстройства до истината за начина, по който прекарваме всекидневието си. Психология ви води на вълнуващо пътешествие из дебрите на човешкия мозък.


Съдържание

Какво е психологията?
Възприятие и действие
Памет
Познавателна дейност (когниция)
Афект
Социален Аз
Личност
Стрес и тревожност
Сън
Индекс на психолози
Индекс
Библиография
БлагодарностиДруги книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация